Workshops Social media

Volg een workshop, individueel of in groepsverband. Leer welke verschillenden, in Nederland meest gebruikte online netwerken er zijn, omdat uw (potentiële) klanten ook online zitten. U komt erachter welk doel ieder online netwerk heeft zodat u uw online strategie kunt koppelen aan het netwerk dat bij u en uw (potentiële) klant past.
Na de workshop heeft u van elke online netwerk een beeld van hoe het werkt, welk doel het heeft en wat voor mensen gebruik maken van deze netwerken.

Een workshop specifiek voor een bepaald online netwerk is mogelijk voor de volgende netwerken:

  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Google +

Na deze specifieke workshop weet u exact hoe het online netwerk werkt via een app op een mobile device of via de desktop, hoe het is in te zetten in uw social media marketing strategie, waar u op moet letten, de do’s and don’ts.

Maak een afspraak via het contactformulier, twitter of facebook. Of neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op.

 

Workshop zakelijk smartphone fotografie

Leer tijdens deze workshop, op een unieke locatie, hoe u middels uw smartphone geschikte foto’s kunt maken.
Foto’s zijn, wanneer deze zakelijk worden ingezet op social media, het visitekaartje van de onderneming. Het is dus van groot belang dat u weet hoe u foto’s kunt maken die ‘eye candy’ uitstralen. Een lust voor het oog!
Tijdens deze interactieve workshop krijgt u tips & tricks, maar ook suggesties voor foto bewerking apps.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op.

 

Workshop zakelijk smartphone vloggen

Door als ondernemer of onderneming te starten met vloggen, ga je niet alleen mee met je tijd, maar zorg je voor nóg meer online zichtbaarheid. Dit resulteert in een groter bereik bij mensen, dus potentiële klanten!
Belangrijk is dat de vlogs goed in elkaar worden gezet, het editen correct wordt uitgevoerd en wat er gefilmd wordt past bij jouw kijkers/ potentiële klanten en jouw onderneming.
Tijdens de workshop zakelijk vloggen leer je hoe je geschikt materiaal bedenkt en filmt met de smartphone. Waar moet op gelet worden, absolute do’s and don’ts en hoe kan je editen. Dit alles in een ontspannen sfeer waarin angst voor de camera snel verdwijnt.
De workshop kan individueel of in groepsverband worden gevolgd. In company of op een nader te bespreken locatie.

Start niet zomaar met vloggen. Weet wat je doet en hoe je dit moet doen. Neem contact met mij op en we bespreken jouw wensen, eventuele vragen en prikken een datum.
Bekijk hier een aantal vlog tips!


Geen tijd voor Social Media

Besteed uw social media activiteiten en het monitoren hiervan uit aan Social Media Rescue (SMR).
Samen bekijken wij welke communicatie uitstraling wenselijk en passend is voor uw bedrijf.

Door de korte lijnen weet u exact met wie u te maken heeft. Dit zorgt voor vertrouwen, een belangrijk punt in de samenwerking. Uw wensen worden omgezet naar acties die door mij worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten? Ik verneem graag van u! Klik hier voor het contactformulier.

 

Smartphone sfeerimpressie fotografie

Wanneer u geen tijd heeft om foto’s te maken van uw evenement, feest of iets anders, kan ik u hierbij van dienst zijn.
Omdat iedereen weer andere wensen heeft, zullen wij bespreken wat u gefotografeerd wilt hebben. De foto’s die ik maak geven de sfeer van deze dag weer. Niet alleen een mooi aandenken, maar zeer zeker te gebruiken als promotiemateriaal.
De foto’s worden door mijzelf beoordeeld en waar nodig bewerkt. Hierna zijn de foto’s vrij te gebruiken.

Ik verneem graag van u mocht u meer willen weten: contact opnemen


Live posten op social media

Heeft u een evenement, een meeting of een feest welke u online, live wilt delen.
Of wilt u een ‘behind the scene’. Dit kan ik voor u regelen.

Live posten biedt korte online sfeerimpressies tijdens een evenement via uw online netwerk. Dit kan middels foto, video of live uitzenden. Van tevoren bepalen we de strategie van die dag.
Met een ‘behind the scene‘ geeft u uw ‘online kijkcijfers’ een boost door volgers een kijkje achter de schermen te gunnen. Dit kan middels foto’s en/ of video. Mensen zijn nieuwsgierig en willen graag weten wat er gebeurt op de werkvloer of tijdens bepaalde activiteiten. Zo leren mensen uw bedrijf kennen en stimuleert dat loyaliteit.

Klik hier wanneer u graag meer wilt weten.

 

Snapchat

Het online netwerk dat steeds populairder wordt bij jongeren, ouderen én bedrijven. Hoe werkt het, de tips and tricks en hoe kan het zakelijk worden ingezet? Dat leert u tijdens de workshop Snapchat!
Lees hier meer over wat Snapchat is, hoe het werkt én direct de mogelijkheid om u aan te melden voor een workshop.

Wilt u eerst meer informatie over de workshop (particulier of zakelijk), neem dan contact met mij op.

 

Strippenkaarten

Voor het af en toe in willen schakelen van mijn diensten, kan je gebruik maken van een strippenkaart. Afhankelijk van je wens en tijd dat het nodig heeft, kost het een aantal strippen.
Een strippenkaart is 1 jaar geldig na afgifte datum. Bekijk hier de strippenkaarten.