Mijn naam is Dinotra Heymans, de persoon achter SMR.
Wat geweldig dat je een kijkje neemt op mijn website!

Vind je ook niet dat social media onderdeel is geworden van het dagelijks leven.
En wanneer je het zakelijk of persoonlijk wilt inzetten, het belangrijk is om te weten hoe je dit moet doen?
Ik leer jou graag hoe je met behulp van social media “Informeert”, waardoor je anderen kunt gaan “Inspireren” en uiteindelijk mensen met jou “Verbindt”.

Het geven van social media workshops, een workshop smartphone fotografie of het beheren van online netwerken, geeft mij energie! Positieve energie die ik graag met jou deel. Wanneer je met mij in zee gaat, kan je verwachten dat ik mij volledig voor je inzet.
Aan toewijding geen gebrek!

Kies jij liever voor een groepsworkshop, een workshop speciaal voor jou (of jouw organisatie) op maat, of een adviesgesprek? Alles is bespreekbaar. Ik denk graag in mogelijkheden met een open, prettige communicatie.
En wil je zakelijk actief zijn op social media, maar kom je tijd tekort? Dan beheer ik het voor jou.

Wil je meer van mij weten en erachter komen wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gewoon contact met mij op.

Dinotra Heymans