Sabien Mulders

Een leerzame, laagdrempelig, vooral gezellig workshop social media. Met motiverende en inspirerende begeleiding. Dank je wel Dinotra!!

Eigenaresse, Estabien

Alien van Alst-Poppe

workshop

Superleuke workshop gedaan, erg veel geleerd in een gezellige setting.
Dankjewel Dinotra! Echt een aanrader!

Eigenaresse, Your Local Guide

Esther Matser

workshop

Wat een gave en leerzame workshop Smartphone fotografie! Ik, die bijna nooit foto’s maakte omdat ze niet mooi werden, begin er lol in te krijgen. Ga zelfs op Insta om te kunnen laten zien wat ik maak. Dinotra legt het goed en duidelijk uit en omdat je het geleerde direct in de praktijk brengt dmv opdrachten, en het daarna samen bespreekt, leer je snel. Echt een aanrader!

Eigenaresse en praktijkcoach, TopSalon

Jaap te Boekhorst

aanbeveling

In de tijd dat Dinotra binnen de Rabobank Maas en Waal gewerkt heeft was zij
een voorloper op het gebied van Social Media. Daarnaast kon zij door haar aanstekelijke wijze van communiceren mensen enthousiasmeren voor het gebruik van Social Media voor verschillende doelen.

Oud directeur particulieren Rabobank Maas en Waal

Ingrid van der Zel

Dinotra heeft ons bedrijf een dag gevolgd en verslag uitgebracht met Snapchat. Wij hebben haar ervaren als een hele enthousiaste dame die haar werk met passie doet. Ze is vrolijk, open en erg prettig in de omgang.

Eigenaresse, IMPhotography

Zulèma Gilliot - van Gimst

aanbeveling

Dinotra heeft verstand van Social Media marketing en kan je goed op weg helpen je bedrijf of stichting meer exposure te geven door verschillende kanalen die zij gebruikt. Haar nieuwe project snapchat for 1 day is uitermate handig.

Franchisee, The Travel Club

Liselotte

workshop

De herfstworkshop Smartphone Fotografie die ik volgde bij SMR was heel erg leuk en leerzaam! 😊 Dankzij de heldere uitleg, alle superhandige tips en tricks en de leuke ideeën van Dinotra kan ik nu veel betere foto’s maken voor mijn social media, mijn website en natuurlijk voor de lol. De interactieve wandeling door het prachtige gebied rond het kasteel in Doorwerth hielp enorm in het leerproces en gaf me extra zin en motivatie om na de workshop al het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Een aanrader! 😊

Eigenaresse Yoga038 | Dynamische Yoga Zwolle

Marlies van Loon

logo

Samen met 2 collega’s een workshop op maat over FB gevolgd bij Dinotra. Veel tips gekregen en vooral het feit dat filmpjes veel toevoegen hebben we in onze oren geknopen. We gaan er mee aan de slag en hopen met veel plezier binnenkort met Stichting Landschapsbeheer Gelderland onze entree (hèhè) te gaan maken.

Medewerker Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Mark Bosch

review

Ik wilde graag dat Bosch-Coaching zichtbaarder op het internet zou worden. Ik heb Dinotra gebeld en we hebben een kennismakingsafspraak gemaakt. De klik was er en ze ging direct aan de slag. Geheel volgens afspraak maakte ze een eerste feed en na goedkeuring werd hij geplaatst. Het doel zichtbaarder te worden op een manier die bij Bosch-Coaching past is behaald. Dank Dinotra voor je inspanning en het mooie resultaat.

Eigenaar en zelfstandig psycholoog-coach, Bosch-coaching

Jakobine

Vanmorgen hebben we een workshop smartphone photografie gevolgd bij Dinotra. Het was goed voorbereid met duidelijke informatie, leuke tips en ook handig dat we het gelijk in de praktijk hebben kunnen brengen. Dat blijft beter hangen. Er was voldoende ruimte om tussendoor vragen over…noem het maar te stellen. Een aanrader!

Eigenaresse
Kasteelcafé De Zalmen

Yoni Herberigs

review

Tijdens de Open Dagen van Helicon MBO Velp weet Dinotra altijd de sfeer te vangen en onze MBO-opleidingen te representeren in slechts enkele beelden. Ze is goed voorbereid en altijd vriendelijk… een topper!

Accountmanager Onderwijs
Voorlichting, PR & Communicatie
Helicon MBO Velp / Helicon MBO Helmond

Mareen Medema

 recensie

Dinotra heeft een leuke en sfeervolle kerstborrel georganiseerd in samenwerking met kasteelcafe De Zalmen. Erg geslaagd! Goede combi van netwerken met mede-ZZP’ers, lekker eten&drinken, muziek én een mini workshop zakelijk smartphone gebruik 👍🏼. Leuk om haar enthousiasme en humor te zien, werkt aanstekelijk!

Zangeres
Mareen Music